Crinii din gradina

 Tot cumpar crini si ii tot pierd...anul acesta mama, cu putin ajutor, a sapat o gaura exact prin mijlocul lor, nestiind ca acolo sunt crinii mei. Am prierdut multi, dar au mai ramas cativa bulbi care au fost destul de frumosi. Cei portocalii s-au inmultit excesiv dar imi plac si fac contrast bun cu cei negrii.
    Sunt frumoase, sunt rezistente, nu trebuie scoase din pamant in timpul iernii, necesita ingrijire minima. Bulbii pot fi plantati in toamna sau in primavara. Depinzand de marimea bulbului, daca sunt plantati in primavara, pot inflori in acelasi an.
   Singurul neajuns cu florile astea este ca rezista putin, in special in bataia soarelui puternic.










Comments

  1. superbi.
    cu timpul, vor ajunge sa-mi devina si mie o pasiune, ca am vazut ca pot sa creasca destul de frumos si in solul prost pe care il am eu, nu-s pretentiosi, deci o sa imi cumpar si eu de acum inainte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar nu sunt. O sa mai iau si eu cativa in primavara sa imi fac un colt acolo numai cu crini.

      Delete
  2. Multumesc! Am si poze cu gradina in ansamblu dar sunt facute mai in primavra. Acum nu mai pera fac pentru ca s-au uscat gladiolele si nu mai arata bine. Dar urmeaza postari despre gladiole si dalii si acolo se vede mult mai bine gradina.

    ReplyDelete
  3. Nu se vede ca lipsesc la socoteala. Ti-ar mai trebui cativa albi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii Dani ca am avut anul trecut dar i-am pierdut se pare. Si mama ma tot roaga sa i cumpar albi pentru ca aceia sunt preferatii ei. Anul viitor am sa cumpar si albi si galbeni...

      Delete
  4. La mine au disparut aproape toti din pacate, mai am cativa, .

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce oare? Nu sunt experta in crini dar eu stiu ca bunica avea si se inmulteau in fiecare an...

      Delete

Post a Comment