Gazania

Este al 2 lea an in care pun gazania si pentru ca nu mi-au iesit din seminte am cumparat rasaduri.
Anul trecut am fost foarte multumita de ele si s-au dezvoltat foarte bine in soare.Anul acesta le-am cam ascuns dupa Craite inalte si trandafiri si nu le prea vad cand intru in gradina. Anul viitor trebuie neaparat sa le sechimb locul.










Comments

  1. Oh, ce de culori! nici nu pot zice care e mai frumoasa. Si ale tale se inchid daca nu e suficient soare? Am o singura tufa, micuta... si cum vara asta e tare noroasa, florile se inchid. Toate cele bune!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Dana,sa si ale mele se inchid seara sau cand e mai innorat afara.Asa sunt florile. Dar acum ca a venit canicula sunt florile din gradina care se bucura cel mai mult de soare si de seceta.Daca si tu ai soare mult ar rebui sa se dezvolte chair bine.Ele iubesc soarele si locurile unde au soare tot timpul zilei.

      Delete
  2. Sunt fericite in soare, n-au nevoie de apa ... mereu zic, ca trebuie sa pun mai multe, mai ales, ca la mine sunt perene si se autoinsamanteaza, incet dar sigur se extind si e asa de practic, sa ai flori care isi au de grija singure :) Foarte frumoase-s ale tale, nici nu stiam, ca exista si portocalii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar fii super daca ar iesi la fel ca si florile de piatra:sa le cada samanta pe pamant si sa iasa al 2-lea an, dar din pacate la noi nu e asa. Trebuie sa cumpar rasaduri in fiecare an.Dar sa stii ca merita pentru ca tin pana da inghetul.Anul asta nici nu am unele pe care le-am avut anul trecut dar am unele noi.Sunt si portocalii si e foarte intens portocaliul,chiar daca nu se vede din poza (a intrat soarele in nori cand am facut poza).Trebuie neaparat sa pui mai multe!

      Delete
  3. Anul acesta nu am pus si le-am dus dorul
    Sunt foarte frumoase, imbraca frumos bordura :)

    ReplyDelete
  4. Eu le-am sescoperit acum 2 ani si mi-au placut foarte mult.De atunci incerc sa pun in fiecare an si voi continua sa le palntez pentru ca sunt superbe si nepretentioase.Anul asta nu le-a mers chair atat de bine pentru ca a fost un an ploios si ele adora seceta si soarele.

    ReplyDelete

Post a Comment