In asteptarea primaverii

    E inca ianuarie dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa astept primavara si sa ma pregatesc pentru venirea ei.
   In acest sens am cumparat niste trandafiri de pe gradina-bijoux.ro.Trandafirii sunt adusi din Anglia de la David Austin Roses www.davidaustinroses.com. Desi sunt cam scumpi sper sa merite pentru ca arata superb. Am comandat 4 dintre ei,:

Teasing Georgia

   Din categoria trandafiri englezesti, junge la aprox. 120 cm inaltime si aprox. 100 cm lungime, rezista la inghet, are repetabilitatea inflorii excelenta si un parfum puternic.




Royal William 

     Este un trandafir din categoria Tea Hybrid, clasic cu de un rosu inchis ajunge la aprox. 100 cm inaltime si aprox. 100 cm lungime, are un parfum de intensiate medie.




Gertrude Jekyll
  
  Este un  trandafir tot din categoria trandafiri englezesti de culoare roz intens , cu miros puternic, ajunge la aprox. 120 cm inaltime si 100 cm lungime



L D BraithWaite

  Din categoria Trandafiri englezesti, este un trandafir rezistent la inget cu o repetare a infloririi excelenta si un parfum de intensitate medie, ajunge la o inaltime de aproximativ 100 cm si are aproximativ 100 cm lungime.


http://www.chambleeroses.com/order/David-Austin%AE-Roses/L-D-Braithwaite-%28Auscrim%29/239

   Si pentru ca nu aveam nici un cactus mi-am cumparat si 2 cactusi. Nu stiu daca infloresc sau nu dar arata putin mai special si sunt frumosi chiar daca nu infloresc.Am citit ca unii cactusi pot inflori din al-2 lea an de viata, altii pot inflori dupa 50 de ani si sunt unii care nu infloresc deloc.Eu sper ca cei cumparati de mine sa inflorasca cat mai repede dar chiar daca nu o fac ei sunt tot la fel de frumosi.





Comments

  1. Ce frumosi sunt trandafirii tai, cred ca abia astepti sa-i vezi in gradina. Cei rosii m-au dat gata. Noroc si multe flori frumoase!

    ReplyDelete

Post a Comment