Primii boboci ai trandafirilor

        Intr-un final au inceput si trandafirii mei sa infloreasca. Cei de anul trecut pentru ca cei englezesti care sunt de anul acesta sunt mici inca desi 2 dintre ei au si boboci , unii chiar maricei.
Astept cumare  nerabdare sa infloreasca si ei.
Intre timp ma delectez cu cei care au inflorit.

        In primul rand trebuie sa va arat macesul meu, pe care l-am cumparat de la Bricostore, adica de la Yurta. Nu pot sa ma plang prea tare pentru ca toti trandafirii pe care i am sunt de la ei ( in afara de cei englezesti ) , si restul sunt trandafiri adevarati. Mie tot imi place asa cum e el...









       Deocamdata am un singur iris singuratic care isi asteapta fratii sa infloreasca si ei. Si eu i astept si pe ei si pe cei mai tineri, adica de anul asta pentru ca sunt curioasa daca ceea ce am cumparat este si ceea ce am primit.
       De ceva vreme incoace am o regula: daca cumpar un bulb, pastrez ambalajul pentru a vedea daca ceea ce rasare este chiar ceea ce am cumparat. In cazul in care este mai cumpar de la firma respectiva, daca nu...nu.

        Nu in ultimul rand trebuie sa va arat rosiile care sunt multe, multe. Am mai si dat dintre ele pentru ca altfel cred ca as fi avut in toata gradina numai rosii si flori.



Comments

  1. Superbi trandafirii ! Si eu votez cu macesul :) Frumoase si rosiile. Vad ca pui doua la fiecare par.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum deliberam daca sa il altiom sa nu. Problema ar fi tufa se face prea mare, chiar daca florile sunt micute si frumoase. Daca infloreste toata vara atunci il pastrez, daca nu, nu.

      Delete
  2. Frumosi trandafirii, aratoase rosiile!

    ReplyDelete
  3. Ce delicat este macesul! simplu de frumos. Ce fain ai prins albina deasupra trandafirului galben!

    ReplyDelete
  4. Trandafir cu floare simpla am si eu, in afara de maces. Cred ca nici al tau nu e maces, nu? Foarte frumos este, ca si irisul :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu daca este sau nu maces.Eu cu siguranta nu am vrut sa cumpar maces...dar s-ar putea sa fie pentru ca a cresut extrem de repede in comparatie cu ceilalti trandafiri.

      Delete

Post a Comment