Dahlia

Din pacate nu am avut destula grija de rizomii de anul trecut de Dahlia si cei pe care i-am avut anul trecut nu-i mai am anul asta. In primavara insa am cumparat cateva si acum au inflorit. Am postat si pozele cu ambalajele cumparate. Asa vad ce am cumparat si ce a iesit in realitate, cas a stiu de unde mai cumpar in viitor.
Am facut insa o gresala anul asta cu Dahliile : le-am plantat in acelasi strat cu Carciumaresele. Fiind primul an in care am Cariumarese, eu nu am stiut (nici nu am citit pe plic) ca Carciumaresele mele se dezvolta atat de tare. In consecinta Dahliile mele au fost invadate si nu au reust (unele dintre ele ) sa se dezvolte in voie libera.


Dahlia Sunny boy




























Comments

  1. Ce de dalii frumoase ai!
    Si eu cam neglijez tuberculii de dalii si am tot pierdut de-a lungul anilor din ei, am ierdut chiar soiuri intregi de dalii.Uneori mi se par cam pretentiosi ca trebuie sa-mi fac timp si toamna si primavara ba sa-i scot din pamant, ba sa-i ingrop la loc, dar la tine efortul chiar a meritat. Ai loc insorit mult si se vede ca se simt bine :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am pierdut toate daliile de anul trecut din cauza ca nu le-am depozitat corespunzator.Am zis ca anul asta nu mai fac aceeasi gresala in primul rand pentru ca imi plac si in al 2 lea rand pentru ca sunt niste flori care necesita minimum de ingrijire si infloresc pana toamna tarziu.

      Delete

Post a Comment