Gladiolele de anul acesta

Gladiolele de anul asta sunt probabil cele mai neingrijite gladiole pe care le-am avut de cativa ani incoace.Mi-au crescut toate strambe si aplecate.E adevarat...nu am avut prea multa grija de ele.
Nu pot spune ca sunt foarte incantata de ele. Am cumparat din magazine gladiole care aveau orice alta culoare decat cea alba si ghiciti ce... foarte multe sunt albe.Mi se pare ca protectia consumatorului nu isi face deloc treaba.




























Comments

  1. Cred ca gladiolele se mai si corcesc. Si eu am avut multe culori de gladiole cumparate , dar dupa cativa ani m-am trezit numai cu gladiole galbene.Nu imi dau seama ce s-a intamplat si cum. Nu cred ca protectia consumatorului poate controla bulbii din pachetele oferite spre vanzare.Oricum mie imi plac gladiolele tale de anul asta, chiar daca unele sunt strambe :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu le am pe ale mele de cativa ani si nu cred ca s-au corcit pentru ca culorile au ramas(la cele care le stiam eu) .Problema mea e ca am cumparat gladiole care nu au avut culoarea de pe plic nici macar la prima inflorire.Daca s-ar fi corcit le-ar fi trebuit macar un an .Eu sunt convinsa ca in ambalaj nu era ceea ce era afisat pe eticheta.Multumesc de aprecieri desi eu sunt foarte dezamgaita de ele anul asta.

      Delete

Post a Comment