Plantari de toamna

    Au fost cateva saptamani perfecte de toamna...vremea care trebuia sa o avem in septembrie am avut-o in aceste saptamani.Si pentru ca vremea a ajutat din belsug am zis ca e neaparat necesar sa imi paregatesc gradina pentru primavara.
    Am scos bulbii de gladiolele, frezie si rizomii de dahlia . Intr-una din postarile viitoare am sa arat si unde si cum le-am depozitat.
    Anul acesta am am facut ceva cumparaturi de bulbi pentru primavara. O parte din bulbi i-am luat de la magazin iar cealalta parte i-am comandat de pe internet.Am presupus eu ca asa sunt mai sigura ca primesc ceea ce vreau sa cumpar.
  Am tot zis ca nu am sa mai cumpar trandafiri de la Yurta desi asa cum am mai spus astia in carton sunt de calitate mai buna decat cei in punga de plastic.Vom vedea in vara ce culoare va iesi. Eu am cumparat trandafir Rumba care e cu rosu si galben.
   Pentru primavara am in plan alti trandafiri ceva mai scumpi si mai nobili.







Comments

  1. Ce frumos o sa fie la primavara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imbunatatire continua..cumpar cate putin in fiecare an sau mai mult (ca anul asta).

      Delete
  2. Da, da, e perioada in care ne inchipuim frumusetile gradinii de anul viitor. Eu astept comanda peste vreo zece zile si pe urma incepe distractia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca esti foarte nerabdatoare! Eu acum ca le-am plantat abia astept sa le vad inflorite.Nici nu a venit iar iarna si astept deja primavara.Spor la plantat atunci!Astept sa vedem ce ai achizitionat.Poate faci o postare.

      Delete
    2. Numai sa vina si o sa le pozez :) Desi n-o sa arate impresionant, sunt sigura, dar trebuie imortalizate in jurnal.

      Delete

Post a Comment