Prin zapada

   A nins foarte putin in zona Brasovului anul acesta. Cam 20-30 de cm de zapada si atat. Ne-ar mai trebui iarna sau mai bine zis apa. A fost o iarna extrem de secetoasa. Pentru ca mai sunt cateva petece de zapada prin gradina am facut si niste poze. Am gasit cate ceva rasarit prin gradina desi este inca devreme pentru zona asta.
    Primele branduse au rasarit inainte de ninsoare, pacalite si ele de vremea noastra, deosebit de calda... probabil ca vor inflori in curand.


Au rasarit si foarte multi irisi hollandica. Din cauza frigului varfurile s-au uscat  dar nu imi fac foarte multe griji pentru ca acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut si au inflorit foarte frumos.

 
 
Rasar si primele narcise, cel putin una a rasarit printre zapada.


Cu vremea asta calda probabil nu va mai trece mult timp si voi vedea primele flori.


Comments

  1. In cateva saptamani ma ajungi din urma cu gradina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai Dani, poate asa ti se pare acum dar sa vezi cand vine iar frigul prin martie,cum se opresc toate! Dar cu vremea asta nebuna, nebuna nu se stie niciodata. S-ar putea prin aprilie sa imi infloreasca trandafirii. Important este sa nu fie un an secetos.

      Delete
  2. Buna dimineata. Adriana felicitari inceputu-i promitator sper ca Fe-martie sa nu stice tot. O zi linistita,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna dimineata Vasile, pe la noi s-a dus zapada. Pozele au fost facute duminica dar acum nu cred ca mai este nici un pic de zapada in gradina. Nu stiu daca o sa mai avem parte de fulgi anul asta. Oricum au suferit ele ierni mai grele decat ce a fost anul asta asa ca nu imi fac griji.

      Delete

Post a Comment