Plantare rasaduri

Saptamana trecuta am nceput sa pun a doua transa de rasaduri. Spun a II-a transa pentru ca rosiile plantate in prima transa sunt deja maricele. Cresc pe zi ce trece. Habar nu am daca este prea deveme sau nu dar eu am rasaduri.
Acum 3-4 saptamani am plantat rosiile si Salvia. Nu am multe soiuri de rosii, numai vreo 4. Mai am de pus rosiile cherry. Nu la fel de multe ca anul trecut dar asa macar cateva.Anul trecut am pus atat de multe rasaduri, am mai dat si la vecini si ne-am trezit ca majortatea rosiilor care le avem sunt cherry.



Si salvia mea rosie este mare, abia astept sa o vad inflorita.



Saptamana trecuta am plantat 5 feluri de seminte: 2 de ardei: rosu si galben si 3 de flori: Gura leului, Craite pitice (nu mai fac gresala sa imi iau din alea gigant) si Gazania.


  Spre deosebire de anul trecut ,cand Gazania nici macar nu a rasarit, asta pentru ca am acoprit semintele cu pamant, anul acesta m-am documentat mai bine si le-am asezat pe pamant, fara a acoperi samanta cu nimic. Astfel au germinat . Nu le-am facut o poza cu ele rasarite inca. Am sa revin cu o poza intr-o postare viitoare.
   Prin urmare s-au adunat o gramada de rasaduri si urmeaza si mai multe. A trebuit sa ne organizam si sa le facem loc la toate.


 

Comments

  1. Felicitari, bine organizat si lucrat. Frumoase rasaduri sa-ti traiasca si sa te bucuri de roade bogate.
    O saptamana plina de spor in toate iti doresc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frumos nu e, ca le-am inghesuit toate acolo cum am putut si cum au incaput! Important e sa rasara, restul mai vedem noi! Multumesc Vasile, spor la treaba si tie in saptamana ce urmeaza si multumesc de vizita!

      Delete
  2. Arata foarte bine toate :)
    Mie mi-a iesit gazania si cand am pus samanta un pic in pamant.
    O sa incerc si metoda ta, sa vedem diferente

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a iesit anul trecut si le-am acoperit ! Anul asta sunt foarte fericita ca au iesit. Sper sa iti rasara oricum le-ai planta!

      Delete

Post a Comment