Primele roze

 Trebuie sa recunosc ca nu sunt o mare scriitoare si nici o mare povestitoare, aici cred ca si profesia de inginer isi spune cuvantul. De fiecare data cand vreau sa postez ceva, aman postarea cu o zi, doua, pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa scriu ca si introducere si mi se pare prea sec sa trantesc cateva poze si acolo sa se incheie postarea. Nevoia de a scrie ceva ma retine de a face mai multe postari desi am material pentru cateva.
 Mi-au inflorit trandafirii, cel putin o parte din ei. Cei care i-am pus la inceputul primaverii au boboci: unii mai mici , altii mai mari, altii deloc cum e cazul trandafirului Amadeus care nu o duce prea bine. Din pacate dintr-un motiv necunoscut mie e mic si i se ingalbenesc si frunzele. China girl o sa fie primul dintre noii veniti care va inflori. Cred ca trandafirul pe care il astept cu cea mai mare nerabdare este Ebb tide, vreau sa vad daca este la fel de mov ca in poze sau daca se aproprie macar de movul acela la mine in gradina.
Pana atunci iata cativa din trandafirii achizitionati anul trecut in primavara.


Crocus



Gertrude Jekyll



L.D. Brathwaite









Kimono




Comments

  1. Uau! Of, că frumoși mai sunt! Arată de milioane. Felicitări. :)
    P.S.: Nu vă stresați cu scrisul, că doar nu e vreun concurs. Scrieți așa cum vă vine, cum ați povesti unei prietene și va fi OK. Mai ales dacă aveți materiale, ar fi păcat să nu apară.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc domnule Scutau pentru aprecierea trandfirilor si pentru incurajare!

      Delete
  2. O bogatie de flori ! Sanatosi si frumosi :) Nu te necaji, daca Amadeus nu merge grozav, mereu se intampla sa mai pierdem din plante, important e, ca majoritatea arata superb. Iar de scris, scrie cand ai chef, altfel ne multumim cu pozele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dani, pana acum nu am avut nici un trandafir cu radacina care sa nu se prinda. Nu as vrea sa il pierd mai ales ca nu am nici un catarator...

      Delete
  3. De mult astept pozele astea, Adriana! Stiam c-or sa fie extraordinari trandafirii, dupa cat de bine aratau in primavara tufele! Si intr-adevar sunt, ce le dai "de mancare" de sunt asa plini de flori si se dezvolta asa de bine?
    Sunt foarte, foarte frumosi, sa fie sanatosi si sa creasca mari, mari! Bravo, treaba foarte buna faci! Si eu zic sa nu te stresezi cu scrisul, o imagine face cat o mie de cuvinte, blogurile noastre sunt din dragoste de plante, de gradini, de legume si fructe, nu intentioneaza nimeni sa ia vreun premiu la scris nuvele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu le bag nici un ingrasamant dar trebuie sa recunosc ca sunt plantati intr-un pamant foarte bun din compost. Intr-un loc in gradina aveam gunoiul unde puneam toate buruienile si radacinile din toamna. Cand se facea prea mare il ardeam si asa s-a facut un pamant foarte bun.Cam dupa un an l-am imprastiat pe locul unde sunt pusi trandafirii. Trebuie sa recunosc ca pamentul este inre-adevar foarte bun. In toamna vreau sa le mai pun niste gunoi si cam atat cu "mancarea" pentru trandafiri.

      Delete
  4. Sunt minunati, Adriana.
    Nici eu nu prea scriu cine stie ce :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru apreciere! Poate ca nu scrii dar stiu ca faci postari mult mai des decat mine....

      Delete

Post a Comment