Franturi















Comments

  1. De la nemtisori, craite, gura leului, salvii si pana la crini si cale, e o explozie in culori gradina ta! Imi place cat de frumos le-ai aranjat, si toate sunt atat de frumoase. Calele sunt la soare sau la umbra, imi plac dar le-am evitat pana acum, credeam ca sunt cam pretentioase. Sa te bucuri in contiunuare de flori multe si recolte bogate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, asnul acesta am cam exagerat cu rasadurile. Am destul de multe si sunt toate aranjate in grupuri. Data viitoare cred ca le amestec un pic ca sa fie mai diversificat totul.
      Calele le-am pus la soare pentru ca nu am umbra in gradina. Gradina este orientata inspre sud si pomii sunt in spatele gradinii deci nu am nici un pic de umbra aici in fata. Nu stiu daca le va merge bine pana la sfarsitul anului de accea vreau sa le fac nsite umbra improvizata. Aceasta rosie este cea mai bine dezvoltata si mai am inca 2 care sunt mult mai micute si neinflorite inca. Si la mine este primul an in care am cale. Daca nu le merge bine, anul viitor incerc cu altceva.

      Delete
  2. Asta se numeste 'artilerie grea' :))
    Minunate culori!

    ReplyDelete

Post a Comment