Lupinii din gradina de anul trecut





Lupinii acestia i-am crescut din seminte care au fost plantate direct in gradina. Primul an nici nu i-am observat, abia dupa al 2-lea an au inflorit.



Comments

  1. Spendizi ! Nu stiu daca la mine o sa faca asa o tufa, eu ma multumesc daca infloresc si pe un sfert :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa faca dar poate nu din primul an! Acum depinde si cat de mare este radacina...

      Delete
  2. Foarte frumoase florile! Si eu am in fiecare an! Sper sa iasa si anul asta! Incerc sa imi fac un fel de camp cu astfel de flori dar nu prea imi reuseste!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu sunt deloc pretentioase, anul asta am cumparat 3 radacini de la plant-shop.ro dar sunt destul de micute. Cred ca doar una va inflori. Cele din imiagine le-am plantat din seminte direct in gradina si nu au iesit decat in al 2 lea an. Nici nu ma mai gandeam ca iese ceva. De atunci insa ies in fiecare an fara prea multe interventii din partea mea.

      Delete
  3. Eu am aruncat semintele direct peste pamantul unde vroiam sa creasca dar nu au iesit. In fiecare an colectez semintele de la florile mele si le arunc acolo. Poate iasa anul acesta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu anul asta am vrut culori diferite si am cumparat lupini maricei de la plant-shop. Ei au si culori diferite si imi place ca ceea ce cumperi, asta si primesti.

      https://plant-shop.ro/toate-plantele-a-z/609-lupinus-polyphyllus-gallery-yellow-shades-.html
      Din pacate sunt inca prea mici sa infloreasca da daca nu infloresc anul asta, atunci cu siguranta vor inflori anul viitor!

      Delete
  4. A inflorit o tufa si la mine! E mov! Trebuie sa fac niste poze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anul asta am cumparat si eu unii galbeni si i-am pus langa tufa mov!

      Delete

Post a Comment