The girl from yesterday

  Un trandafir galben de la Roses Forever, din categoria plant'n relax ( https://roses-forever.dk/brands/plantnrelax/). Se pare ca aceasta gama are nevoie de ingrijire minima, fiind foarte rezistenti la boli fungice si daunatori. Imi plac trandafirii astia pentru ca sunt chiar rezistenti la boli si mai am inca unul roz tot din gama asta, si el foarte rezistent si sanatos.

 In afara de faptului ca are o floare perfecta si culoarea e la fel de intensa pe tot parcurul vietii unei flori. Tufa e compacta si florifera.
Ce ti-ai putea dori mai mult de la un trandafir?







Comments

  1. Sunt superbi! Se vede de aici catifeaua petalelor! :)
    Au parfum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, nici nu mai stiu. Producatorul zice ca are parfum slab dar nu mai stiu. Cu siguranta nu miroase foarte puternic. Am putini trandafiri care miros puternic dar nu ma deranjaza. Sa arate bine, asta e primordial.

      Delete
    2. Mie-mi plac foarte mult florile cu parfum puternic. :) Intrebam de trandafirii acestia pentru ca am observat ca unii - cei cu flori cu multe petale - nu prea au parfum puternic si mi-ar placea sa aiba. :) Trandafirii sunt florile mele preferate. Imi plac multe flori, foarte mult, dar oricand as alege trandafirii (cu sau fara parfum).

      Delete
    3. Diana, eu am trandafiri cu multe petale care au parfum puternic:Gertrude Jekyll, Abraham Darby si Soul. Toti au multe petale si miros puternic.Eu nu am multi care miros puternic pentru ca pentru mine e mai importanta tufa, culoarea si forma trandafirului. Si mie imi plac tarnadfirii mai ales in combinatie cu salvie si nemtisor!

      Delete
  2. WoooW cât de superbi..!!
    Am mai văzut galbeni dar nu așa de frumoși și sănătoși..
    Un sfârșit de săptămână frumos îți doresc, Adriana!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc de vizita! Trandafirii galbeni sunt preferatii mei de aceea am destul de multi. Intr-adevar nu sunt multi care au galbenul asta puternic. Eu am 2: acesta si Ch-Ching http://gradinadinmandra.blogspot.com/2019/02/cha-ching-trandafir.html.
      Weekend placut!

      Delete
  3. Precioso rosal Me encantan las rosas. Adriana.
    Te sigo. Me quedo por aquí .
    Un abrazo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I also love roses and I also follow your blog. It's very interesting and the places you visit are beautiful.Spain is beautiful!

      Delete

Post a Comment