Trandafiri necunoscuti

Mi-au inflorit trandafirii. De fapt acum sunt doar cativa infloriti pentru ca majoritatea se pregatesc intens pentru cea de-a doua inflorire. Eu am adunat aici niste poze facute pe parcursul acestei luni cu tot ceea ce am in materie de trandafiri.

Trandafir necunoscut rosu-roz....nici eu nu prea stiu ce culoare vrea sa aiba












 Trandafir necunoscut mov pal
Are o culoare frumoasa dar din pacate floarea nu rezista mult inflorita si de asemenea nu arata foarte bine dupa ploi prelungite. Nu pot spune ca este unul dintre trandafirii mei preferati dar imi place culoarea si nu ma lasa inima sa il tai.




Trandafir necunoscut roz
Este un trandafir batut care infloreste in valuri.















Comments

  1. ei na, necunoscuti! boteaza-i, spune-le pe nume si gata, devin cunoscuti!:) (plus ca-s ai tai, clar ii cunosti, cu bune si cu rele). primul ar putea fi mme gerovital - ca sa fim patrioate:) -, al doilea - miss lila, iar al treilea - bianca. cum de ce bianca? pentru ca-i roz si nu alb. sau ar fi mai bine blacky? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simona, esti mortala...pai eu am zis necunoscuti ca poate-i vede cineva care-i cunoaste si imi spune si mie cum se numesc. Multumesc pentru sugestie totusi...s-ar putea sa o iau in considerare :))

      Delete
  2. cel movuliu nu-i asta?: http://www.profi-family.ro/butasi_trandafiri_teahibrizi_sterling_silver.html
    stiu in realitate unul, e mult mai pal ca-n poza - acum depinde si de aciditatea solului - si se face tare urat dupa ploi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se prea poate sa fie ala. Si ale meu e un mov mult mai pal decat era initial pe punga cu care l-am cumparat si se face foarte urat dupa ploaie.
      Multumesc pentru identificare! :D

      Delete
  3. Sunt splendizi necunoscutii tai. Nu m-as incumeta sa-i identific, sunt multe soiuri ce seamana intre ele :) Sa fie ei sanatosi si sa infloreasca bogat, nu-i neaparat nevoie de botez :)

    ReplyDelete
  4. al doilea e sissi

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. al doilea e sissi

    ReplyDelete

Post a Comment