Trandafiri

Crocus rose

Un trandafir exceptional dupa parerea mea. Cel mai grozav engleesc pe care il am in gradina, a inflorit toata vara, Toata vara a avut cateva floricele si in pus valuri de inflorire. Un trandafir extrem de rezistent la boli cu un foliaj sanatos si dens, cu mai multe ramuri bazale care sunt acoperite de frunze. Un trandafir care arata perfect...florile isi schimba forma si culoare pe masura ce ajung la maturitate si sunt sensibile cand vorba de soare puternic. Floile tin relativ putin sub un soare puternic dar sunt atat de multe incat sunt inlocuite imediat.






Trandaifr galben




L.D.Braithwaite

Un trandafir pe care nu am putut sa il apreciez pana acum, doar de anul acesta a inceput sa isi arate adevarata splendoare. Este un pic mai sensibil la boli decat Crocus, mai ales spre sfarsitul sezonului.
Anul acesta a inflorit din belsug cu niste culori nebune, nebune...







Rhapsody in blue

Din pacat nu-i prea place la mine in gradina, a crescut inalt si nu mai infloreste. Trebuie sa-i gasesc ceva umbra dar la mine in gradina asta este cam greu de facut.





China girl

Un trandafir un pic cam sensibil la rugina, mai mult decat altii dar care are nsite flori deosebite. Infloreste generos in valuri.




Easy does it

Un trandafir frumos atat prin culoare cat si prin forma petalelor florilor. Totusi este foarte sensibil la rugina.






 Heidi Klum

Un trandfir nou la mine in gradina, are o culoare deosebita.

 

 

Necunoscut rosu

A fost prins in toamna din butasi






Un alt necunoscut rosu
L-am cumparat acum 2 ani ca fiind Samba dar nu stiu ce este. Are niste flori micute si rosii, dispuse in buchetele. Infloreste bogat, in valuri





Necunoscut galben

Se numara printre primii trandafiri pe care i-am achizitionat.







Comments

  1. Splendizi ! In poze arata grozav cei englezesti, desi s-ar putea in realitate sa fie mai decorativi cei no-name :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuuuu, Dani, englezestii sunt bestiali! Fac flori non stop, mai ales Crocus. El este vedeta gradinii, mai am inca 2 planificati pentru anul asta dar sa vedem cum stau cu bugetul.

      Delete
  2. Cand intru aici stiu sigur ca o sa gasesc explozie de culori, super!

    ReplyDelete
  3. Daca este vorba de Rhapsody in blue pentru mine este o dezamagire totala: a crescut inalt si subtire. Nu-i place deloc la mine in gradina. Se pare ca este un trandafir care prefera umbra si la mine in gradina nu este asa ceva...

    ReplyDelete

Post a Comment