Plantele perene achizitonate anul trecut...ce s-a prins si cum au aratat

Deoarece am avut un an plin anul trecut si nu am reusit sa mai postez nimic, la inceput de an, pentru ca oricum gradina este plia de zapada, m-am gandit ca as putea sa va arat gradina de anul trecut si in special plantele perene: ce s-a prins, ce a inflorit, ce m-a incantat.

Este o continuare la postarea facuta la incepututul anului trecut.

http://gradinadinmandra.blogspot.ro/2016/03/achizitii-plante-perene.html

Din multitudinea de plante cumparate anul trecut de la Lidl si de la clematite.ro nu toate s-au prins mai ales cele de la Lidl. De achizitia facuta la clematite.ro sunt foarte multumita, intotdeauna doamna Maria mi-a livrat plante de cea mai buna calitate si chiar va recomand sa cumparati de la dansa.

Plantele de la Lidl...in mod surprinzator nu toate s-au prins desi s-ar putea sa fie si vina mea pe acolo. Le-am cam ignorat in perioada cand trebuiau sa rasara si nu intotdeauna au avut desulta apa. Cand au venit ploile le-a impresurat buruiana si asa nemaistiind care este planta si care este buruiana, am sapat tot.

Lysimachia  Punctata Alexander


Leucanthemum

Echinaceea



Phlox



 Aster purple dome

Salvia nemorosa carradona 
 

Am fost foarte incantata de Salvie, Echinaceea, Leucanthemum si Lysimachia si aster.
Caldarusele, hosta, hellborus si Exochorda the Bride s-au prins si ele dar nu le-a mers grozav in 2016. Sa vedem daca au trecut iarna, cum le va merge in 2017.

Anul asta am comandat o multime de plante noi si sper ca o sa rasara si cele vechi. Nu as vrea sa pierd nici una!

Comments

  1. Superbe, mai ales ca pe vremea de afara florile tale sunt gradina Raiului. Sa le stapanesti sanatoasa sa le inmultesti si sa te bucuri de frumusetea, utilitatea si parfumul lor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc domnule Rosciuc, cu iarna asta atat de lunga nu putem sa facem decat sa ne uitam la pozele de anul trecut!

      Delete
  2. Toate arata foarte bine si anul asta sunt sigura ca o sa fie si mai frumoase. Asa o margareta am avut si eu de la Lidl si am pierdut-o pe parcurs. Cum scapam de Februarie, cum ma pun si eu pe plantat :) Ma bucur, ca ai avut noroc cu clematitele. In cativa ani o sa-ti faca spectacol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am fost multumita de plante si daca or sa treaca iarna probabil ca o sa fie si mai frumoase vara care vine. Clematite nu am nici una...stau pe gand inca daca sa cumpar una sau nu. Eu vrobeam de clematite.ro ( site-ul de unde imi cumpar eu trandafirii si nu numai)
      http://clematite.ro/trandafiri.html

      Delete

Post a Comment