Prin ograda

Ce ar fi o casa de la tara fara animale? Noi avem 2 caini: Mady si Roco si mai nou avem si 4 pisici. Initial aveam doar 2 dar li s-au mai alaturat inca doua. Bunicii chiar ii plac pisicile asa ca sunt binevenite. Cel mai amuzant moment este cand toti isi asteapta masa in fata usii. Cateodata exista pericolul de a le calca pe labute cand se inchesuie toate in picioarele tale, asteptand mancarea.

Trebuie sa recunosc ca Mady este preferata mea. De cate ori are ocazia, evadeaza din curte si alearga spre libertate. Nu stiu ce e cu cainele asta dar ii place sa hoinareasca.



Roco este si el o figura mare, intotdeauna randem de el pentru ca e mai prostut :) Principala problema cu el este ca isi marcheata teritoriul, nici in gradina nu il pot lua cu mine pentru ca isi face treburile la baza trandafirilor. L-am gasit pe strada acum 3 ani. Statea intr-un sant, calcat de masina si era lovit la spate. L-am luat si la-m dus la veterinar si dupa vreo saptamana si-a revenit. Si acum se vede ca a avut o rana la spate dupa stilul lui de a cobora treptele dar acum e un caine normal care alearga si sare.


Pisica ce mai batrana este preferata mea intre pisici. Principala ei perocupare este un loc cald in casa iarna si multe mangaieri care nu tin de anotimp. Daca s-a putea ar trebui sa-i oferim atentie non stop...si mancare.


Si cocosul din anul asta imi palce tare mult. Nu este cumparat ci am avut o cloca care a scos cele mai ciudate gaini. Nu vorbesc despre gaini de rasa dar gaini total diferite de cele de cumparat.
Imi place coloritul cocosului astuia. Este tare simpatic asa tantos si coloarat. Marele lui noroc este ca este inca prietenos si nu a trebuit sa-i facem inca de petrecanie...inca...




Comments

  1. Sunt fan animale (preferații mei rămân câinii), vorbesc chiar cu ele, inclusiv cu ariciul, lebedele, rațele și gâștele pe care le-am fotografiat.

    Dacă ai specialiști prin listă, tare mi-e că primesc și diagnostic după afirmația asta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa vezi vecinul nostru cum vorbeste cu catelusa lui...mori de ras! Oricum cainii stiu cand ii certi, stiu cand esti suparat pe ei, parca te simt...

      Delete

Post a Comment