Dalii cu flori gigant (Lavender perfection daca nu ma insel)

    De obicei majoritatea daliilor cu flori mari, cel putin cele pe care le-am vazut eu,  nu au tulpina si frunzele necesare pentru a sustine florile lor mari. Anul asta am gasit niste dalii care sunt atat de dese incat ar putea fi garduri vii iar florile sunt imense. Au inflorit cam tarziu si nu m-am putut bucura de frumusetea lor prea mult timp deoarece s-au stricat din cauza brumei. Impresia lasata a fost una excelenta totusi.








Comments

  1. Replies
    1. Buna dimineata, le-am cumparat de la Lidl in primavara lui 2019.Erau in pachet de 3 bucati
      Multumesc pentru vizita.

      Delete
  2. Nu stiam ca Lidl aduce asa ceva, abia astept sa revina. Multumesc frumos 🤗 In legatura cu Eistacia Vye, l-ati cumparat cumva ? Sunt curioasa cum e

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulbii de la Lidl sunt foarte faini, mari si ceea ce cumperi este ceea ce primesti. Din pacate nu au o varietate foarte mare dar cateodata gasesti culori frumoase. Perenele de la ei sunt mai micute si nu ies intotdeauna. Prin martie, aprilie sigur o sa bage bulbi la Lidl.
      Pe Eustacia Vye abia l-am comandat inca nu stiu cum este. Trebuie sa vina prin martie dar cu siguranta o sa pun poze cu el in vara, cum infloreste cum fac o postare cu primele impresii.

      Delete

Post a Comment