Trandafirii de la David Austin



   Saptamana trecuta mi-au venit trandafirii comandati de la Gradina Bijoux. Sunt trandafiri englezesti care sunt adusi de la David Austin. I-am comandat in ianuarie si saptamana trecuta au ajuns.
Pentru ca pana acum a fost o vreme de iarna nu am avut ocazia sa-i plantez. Astazi a fost o zi superba fara prea mult soare dar destul de calduroasa si am profitat de ea din plin pentru a-i planta.








Recomadarea era ca adancumea de plantare sa fie de 50 cm. Cam mult de sapat asa ca i-am plantat la aproximativ 40 cm, adancime rezonabila...zic eu.









Crocus rose


 Tesing Georgia


Gertrude Jekyll


L D BraithWaite





    Multa apa, cativa muguri si sper ca se vor prinde si se vor obisnui cu clima de la noi. Astept cu nerabdare primele frumze mai trainice si de ce nu...prima floare

Comments

  1. Dupa cat de sanatoase si puternice arata radacinile o sa creasca mari si frumosi, sa te bucuri de ei!

    ReplyDelete
  2. Ai ales niste trandafiri splendizi ! Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca !
    Eu am doar un Austin, un Graham Thomas, am vrut sa vad cum se descurca la caldura de la noi. E in al treilea an si e tare frumos, asa ca probabil in toamna o sa mai iau vreo doi. La mine cresc enormi, ca si cataratorii si n-o sa am loc de mai multi ...

    ReplyDelete
  3. Eu vreau sa i cresc ca si tufe, nu ca si cataratori.
    M-am riscat din prima si am cumparat 4 dar din cate am mai vazut pe bloguri, lumea are prin Romania trandafiri englezesti si supravietuiesc asa ca nu imi fac prea multe griji. Si Graham Thomas e splendid! Mi-a fost cam greu sa aleg din multitudinea de trandafiri pe care i au cei de la David Austin dar am hotarat ca daca le merge bine atunci am sa mai cumpar in viitor.

    ReplyDelete
  4. Sa vezi ce frumosi or sa ti se faca!Si eu am avut anul trecut tot de la Gradina Bijoux trandafiri si au inflorit surprinzator de frumos chiar din primul an in gradina mea. Anul asta am si altii noi, pe Crocus rose il am si eu de asta toamna si astept cu nerabdare sa ii vad pe toti infloriti :).

    ReplyDelete
  5. Ma bucur sa aud ca rezista climei! Si eu am hotarat ca daca sunt frumosi am sa imi cmpar in toamna poate alte culori.

    ReplyDelete

Post a Comment