La plantat

Dupa fiecare cumparatura facuta imi promit ca nu mai cumpar nimic , nimic ce inseamna flori. Cel putin primavara asta. Nici de data asta nu m-am putut abtine si am cumparat niste irisi hollandica si un bujor. Nu ma intrebati culoarea bujorului, scria mix pe el. Adica poate fi orice culoare. Am intrat pe siteul firmei si am aflat ca poate fi sau alb sau roz pal sau rosu aprins. Eu sper sa fie rosu, dar cu norocul meu...cred ca va fi alb si bujor alb am deja dar nu m-am putut abtine...era atat de frumos pe cuite...

Nu ma intrebati de ce sunt manusile diferite...asa mi le-a dat mama :))





Mare , mare concentare asupra plantatului....


 Si cativa bulbi de crocosmia...


Comments

  1. Stai linistita, esti in grafic
    Cica dupa cativa ani de luat intens se domoleste "setea" asta...eu nu cred, sincer :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm... nu stiu ce sa spun...eventual daca nu ar mai aparea nimic nou pe piata si daca as ramane fara spatiu in gradina s-ar putea sa ma potolesc :))

      Delete
  2. manusile de gradinarit sunt mai eficiente decat cele menajere (pe care le ai tu acum), iar daca mai ai si manusi medicale pentru situatiile in care lucrezi pe ud esti de-a dreptul bogatana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am si manusi medicale numai ca nu imi plac. Sunt prea stranse pe mana si imi transpira mana. Astea sunt mai bune ca mai intra si un pic de aer.

      Delete
  3. Cred ca toti suferim de boala asta, sa avem cat mai multe, de toate culorile, cat mai dantelate, si pitice si normale. Si chiar cand nu mai ai unde sa le platezi, parca tot iti mai trebuie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, asa este daca nu mai ai loc cred ca vrei sa iti faci si sa cumperi si ce nu aveai pana acum. Asa putin cate putin in fiecare an. Am vazut oameni care cumpara 100 de fire de trandafiri intr-un an. Ce sa fac cu atat de multi? Nici nu cred ca as avea loc pentru ei. Cate 5 pe an sunt suficienti.

      Delete
  4. Si eu am luat azi un bujor neprogramat. Dragoste la prima vedere :) Sper sa infloreasca rosu al tau. Si al meu avea o poza rosie si scria ceva pe chinezeste, dar pana nu vad floarea nu pot fi sigura. Pe de alta parte, irisii nu sunt niciodata destui, nu te ingrijora :) Sa vezi cu ce o sa ma intorc eu din vacanta :)
    Pate Fericit, draga mea, alaturi de cei dragi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da si eu sper ca bujorul sa infloreasca rosu , ca pe cutie. Ma indoiesc ca am eu norocul asta... oricum sper sa fie o culoare pe care nu o am, chiar daca nu e rosu. irisii sunt mici si nu ocupa mult spatiu, acolo nu am probleme.Abia astept sa vad cu ce te intorci din vacanta. Sa stii ca plec si eu in Amsterdam la Keukenhof :D. Si au am de gand sa ma intorc cu cativa bulbi mai deosebiti.Sarbatori fericite si tie si vacanta placuta!

      Delete
  5. Felicitari pentru achizitii si sa te bucuri de frummusetea lor.
    Sarbatori de Pasti fericite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Vasile, sarbatori fericite sa stii ca inca astept o postare de la tine cu lalelele!

      Delete
  6. Asta cu plantatul e boala grea si epidemica:))!
    Paste luminos!

    ReplyDelete

Post a Comment