Narcise

Nu am multe soiuri de narcise (cam 3 sau 4 la numar) dar cele pe care le am s-au inmulti considerabil pentru mica mea gradina de flori. Coltul narciselor cum ii spun eu, mi-a incantat privirile anul acesta cu o sumedenie de flori.












Comments

  1. Ce camp de narcise...wow
    Vezi, au vrut sa te impace, sa nu mai simti "pierderea" lalelelor asa de acut
    Superb, Adriana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Angelikue, dar pierderea lalelelor nu o poate inlocui nimic cand ma uit la o bucata de 4 x 2 m aproape goala, cu o lalea aici si una la jumatate de metru distanta. Lasa ca am sa pun poza sa vezi. Intr-adevar narcisele sunt superbe anul acesta! Am deja planuri mari pentru coltul ala... deja ma uit la soiuri care imi lipsesc. Vreau sa fac acolo coltul narciselor.

      Delete
  2. Wow, ce frumoase sunt! Exact aceeași expresie ca a Simonei mi-a scăpat la vederea acestor fotografii. Ce notă veselă dau floricelele astea! Felicitări, sunt foarte cochete și debordează de sănătate. Le merge bine și sunt fericite :)
    (Scuze pentru repostare. Am eliminat o eroare.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru aprecieri, acestora chiar le merge bine pentru ca e pamantul bun. Mai am unele in alta parte unde pamantul nu are aceeasi calitate si nu sunt nici inflorite, nici atat de mari. Dar zilele astea am adus niste turba si o sa amestecam cu ceea ce e acolo ca sa-i cresca un pic calitatea pamantului. Pentru eroare nu e nici o problema!

      Delete
  3. Foarte frumoase! Şi cele bătute, şi cele culoarea untului... n-aş putea alege între ele, sunt la fel de faine.
    De fapt, văd acolo trei soiuri parcă, nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, nici eu nu pot alege care imi place mai mult! Acolo sunt intr-adevar 3 soiuri dar mai am unele in alta parte care sunt si ele gata sa infloreasca si acelea sunt diferite, de aceea am spus in postare ca am 4 soiuri.

      Delete
  4. Minunat e coltul narciselor ! Eu le prefer lalelelor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... daca ma intrebi acum si mie imi plac mai mult decat lalelele de anul acesta dar daca stau sa ma gandesc la un camp de narcise si un camp de lalele cu siguranta mi se par lalelele mai spectaculoase

      Delete
  5. Buna seara.
    Superbe, mai ales cele batute, presupun ca si parfumul este divin.
    O seara minunata si o saptamana cu spor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna seara Vasile, uite sa stii ca nici nu m-am gandit sa le miros :)). Oricum saptamana trecuta am fost atat de racita incat nici nu am simtit gustul mancarii

      Delete

Post a Comment