Keukenhof partea a II- a - Alstroemeria si crini


 Mai jos aveti o harta a parcului cu toate aleile si pavilioanele de expozitie. In perioade diferite acolo se pot gasi expozitii de: trandafiri, fresia, gherbera, crizanteme, irisi, crini, alstroemeria, orhidee.
In partea dreapta a hartii sunt campurile de lalele care erau foarte putin inflorite cand am fost eu in parc.Majoritatea lalelelor expuse la soare direct se trecusera deja.
 In pavilioane noi am putut vedea expozitiile de irisi, alstroemeri, crini si orhidee. Pentru orhidee m-am gandeit sa fac o postare separata, asa ca astazi va prezint crinii, amaryllis si alstroemeria.


In pavilionul unde erau expuse alstroemeria si irisii era mai intuneric si racoare de aceea a trebuit sa fac pozele cu blitul.






In pavilionul unde erau expusi crinii si amaryllis erafoarte cald si un miros ametitor. Pe langa acestea doua mai erau in pavilion si lalele, narcise si zambile.

















Comments

  1. O vizita virtuala in toata regula, multumesc frumos:)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) cu placere Myky dar cred ca e si mai frumos daca te duci sa il vezi cu ochii tai!

      Delete
  2. Buna ziua. O noua incursiune in minunatul rai al florilor, multumesc. O saptamana frumoasa cu spor si vreme buna de gradinarit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc domnule Rosciuc! Spor si dumneavoastra la treaba... sunt multe de facut in aceasta perioada!

      Delete
  3. E imens parcul, cred ca-i usor sa te ratacesti acolo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo Dani, chiar daca te ratacesti sa stii ca nu e nici o problema, ba poate e chiar mai bine asa cu siguranta gasesti ceva frumos, un coltisor superb pe care nu l-ai fi vazut daca aveai tot timpul harta la indemana.

      Delete

Post a Comment