Sarbatori Fericite!


 Anul asta parca chiar s-a vazut cresterea aia economica despre care tot vorbesc astia la televizor! Am mers in Auschan ca sa cumpar si eu niste ornamente pentru pomul parintilor si locul era pustiu...totul fusese cumparat, parca au dat lacustele navala acolo. Din tot raoinul de produse pentru impodobirea pomului si decoratiuni de Craciun ramasesera niste resturi care erau atat de urate incat nici macar nu meritau sa le privesti. Si totusi lumea se uita si mai alegeau ce puteau si ei.
  Nebunie si prin oras si la cumparaturi...parca era Black friday din nou...
  Va arat si eu bradutul meu de anul tecut pentru ca cel de anul asta nu am avut timp sa il fotografiez...anul trecut am facut bradul din 6 Decembrie dar anul asta din cauza lipesi zapezii si a caldurii de afara parca nu vroiam sa il fac deloc.
 










Sarbatori Fericite alaturi de familie si preteni!

Comments

  1. Sarbatori fericite cu sanatate, bucurie, belsug ai armonie sufleteasca. Anul Nou sa va aduca fericire si dorinte implinite. LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc domnule Rosciuc! Sarbatori Fericite si dumenavoastra si familiei dumneavoastra!

      Delete
  2. Eu anul acesta am facut ordine in ornamente si am dat aproape tot ce nu avea valoare sentimentala (primite de la familie, cateva globulete din copilaria mea si a fiicei noastre). Voi cumpara cateva globulete din sticla transparenta, dar dupa sarbatori pt ca ce am vazut eu aveau niste preturi, au, au.
    Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu cumpar in fiecare an cate ceva...anul asta am atat de multe incat fiecare crenguta a bradutului meu era ocupata! Sarbatori Fericite si An Nou Fericit!

      Delete
  3. Tot globurile vechi sunt de baza :) Minunat bradutul ! La Multi Ani, Adriana ! An Nou Fericit !

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) nu stiu de ce lumea spune ca sunt globuri vechi, sunt globuri noi pictate de mana. Le-am cumparat anul trecut si acum 2 ani. Chiar asa de vechi par? Mie imi plac ca sunt facute de mana.
      http://www.prodglob.ro/#/products
      Globurile sunt facute la Cluj. Recunosc ca nu sunt toate frumoase, ce produc ei vreau sa zic dar unele sunt superbe si mare parte sunt trimise in strainatate.

      Delete
    2. Se vede ca sunt facute cu drag si nu par produse de serie. Noi sau vechi, sunt frumoase :)

      Delete
  4. Dear Adriana, thanks for visiting my blog and leaving a comment!
    Aaah, a Christmas tree is simply a beautiful thing to have!
    Wishing you and your loved ones a Happy New Year!
    Christina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy new Year Christina, all the best for 2016! Looking forward to see pictures from your garden again!

      Delete

Post a Comment