2 gradini

Nerabdatori sa vina primavara?Si eu sunt, parca anul acesta mai mult decat in alti ani sau poate doar mi se pare si nu imi amintesc eu cum eram in ceilalti ani.
Anul asta sunt mai nerabdatoare deoarece anul acesta o sa am doua gradini de ingrijit. Un a a mea, proprie si alta a bunicii. Doua gradini inseamna mai multa munca dar inseamna ca o sa pot privi trandafirii, plantele si iarba mea in fiecare zi. Sa ies in gradina in fiecare dimineata, inainte de munca, sa imi fac rondul si sa constat ce am de facut dupa terminarea programului.
Atatea planuri, atatea cumparaturi, planificari, dorinte, numai bani sa fie!

Nu am mai putut de nerabdare si am iesit in gradina sa fac niste poze, la plante, la zapada, la trandafiri.






Am pus multi trandafiri la prins, in toamna umblam prin vecini dupa PET-uri ca sa nu arunc nici o crenguta din cele primite. Anul asta ar trebui sa am multi trandafiri noi daca se prind macar jumatate dintre cei pusi sub PET-uri.

In celalalta gradina, spatiul este mult mai limitat: doar 100 m2 dar o sa fie oaza mea de verdeata! Si acolo am plantat 9 trandafiri diferiti fata de ce am in Gradina din Mandra si astept sa vad daca se vor prinde.



I-am inghesuit pe toti 9 acolo in colt dar in primavara o sa-i replantez la locul defintiv.

Comments

  1. Multa putere de munca si spor la planificare ! Sper sa iti mai ramana timp si de poze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Dani,
      timp de poze cu siguranta. Timp d postari pe blog probabil ca mai putin :(

      Delete
  2. La inceput de an, bine ai revenit si mult succes, spor, inspiratie, noroc si roade bogate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc domnule Rosciuc, a fost o pauza cam lunga dar o sa ma straduiesc sa nu se mai intample! An nou plin de sanatate si putere de munca si dumneavoastra!

      Delete

Post a Comment