Lupini feluriti

Am renuntat la crestere lupinilor din seminte si am ajuns la concluzia ca este mai eficient sa cumpar plante cu radacina, la ghiveci. Infloresc mult mai repede, se prind fara efort si culorile sunt mult mai felurite decat ce as putea eu cumpara din magazin la preturi acceptabile. Mai jos sunt lupinii achizitionati anul trecut. Anul asta sper sa se dezvolte mult mai bine si sa fie ma floriferi.









Comments

  1. Buna dimineata.Sunt foatre frumosi si ajuta mult la imbunatatirea solului prin aportul de azot pe care-l aduc.Puteti sa-i asociati si in staturile de leguma si veti avea combinatii si asocieri benefice, iar prin forma si culoare vor atrage insectele benefice in gradina. Sa aveti o duminica minunata!

    ReplyDelete
  2. Buna ziua domnule Rosciuc,eu i-am plantat printre trandafiri pentru ca gradina de legume este arata in fiecare an si atunci nu se pot planta printre legume. Multumesc pentru vizita, si va doresc, de asemenea o duminica placuta!

    ReplyDelete
  3. Și te pomenești cu gradina plina de lumini...dacă nu iei semințele la timp iti umple gradina..îți spune un om pățit..Sanda din Făgăraș

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-au facut si din semintele cazute de la lupinii existenti dar nu am intampinat probleme. Are mama grija si ii sapa daca sunt prea multi dar de la astia galbeni char as vrea pui.Daca aveti si alte culori, mi-as placea sa facem schimb. De lupini sau alte flori. Multumesc de vizita!

      Delete
  4. Acela mov m-a rupt :))) Foarte frumoasa colectia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru apreciere,anul asta sper sa fac colectia si mai bogata!

      Delete

Post a Comment