Parcul dendrologic Simeria

Cu o locatie superba, parcul dendrologic de la Simeria, judetul Hunedoara, se intinde pe o suprafata de 70 de hectare. A fost o incantare sa ne plimbam prin parcul asta intr-o zi torida de vara cu o varietate mare de copaci si plante. 

Mai jos este un printscreen de pe google maps care arata cum se poate ajunge la parcul dendrologic de pe autostrada A1 Sebes- Deva. Pentu noi a fost o experianta extrem de placuta pe care o sa o repetam cu siguranta, poate intr-o primavara ca sa vedem parcul in toata splendoarea lui.

Biletul de intrare este extrem de ieftin si parcul are de toate, de la iazuri pana la ape curgatoare. Daca nu ati fost, merita cu siguranta sa mergeti iar daca ati fost merita cu siguranta sa reveniti!











 








Comments

  1. Ce frumoasa salbaticie! Ai dreptate. Sa colinzi pe aici vara este minunat!
    Nu stiam zona. Adevarul e ca noi nu prea mergem cu masina si a ajunge in astfel de locuri este cam greut.
    Trebuie sa ne schimbam abordarea!
    Multumesc ca mi-ai arata linkul! O seara frumoasa, draga Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzana sa stii ca nici noi nu stiam zona dar am fost la Castelul Huniazilor si am fost acolo, in Hunedoara, la un punct de informare turistica si tipa de acolo care a fost foarte draguta, ne-a spus de el si ne-am dus numiadecat. Mai ales ca mie imi plac foarte mult plantele si natura! Ne-am simtit foarte bine amandoi. Din pacate sau din fericire pentru noi, lumea nu stia de locul ala si am fost apropae singuri in tot parcul. Nu prea stiu romanii sa isi faca reclama la locurile care merita vizitate!

      Delete

Post a Comment