Dalii felurite

 Unele sunt cumparate de pe internet, altele din magazine. Am vazut si la Lidl dalii foarte frumoase dar din pacate sunt prea multe in pachet de acelasi fel. Daca ar fi fost 3 sau 8 de culori si tipuri diferite cred ca ar avea vanzare mai mare. Eu stiu sigur ca as cumpara...










Comments

  1. Sunt frumoase daliile dar stii ce nu-mi place la ele? Trebuie sa le tot scoti bulbii din pamant toamna altfel ingheata!
    Uite ca nu m-am uitat la mine la Lidl cum este cu daliile … cand or sa bage bulbi de flori ma uit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De acord cu tine. De aceea eu am dalii doar la gradina de la tara. Dar la voi s-ar putea sa nu trebuiasca scoase ca e mai cald decat la noi. In Romania clar trebuie scoase dar trebuie sa te interesezi daca si in Olanda treebuie. Uite astea le-am cumparat eu de la Lidl: https://gradinadinmandra.blogspot.com/2019/12/dalii-cu-flori-gigant-lavender.html

      Delete
  2. Mamaia avea o alee cu dalii de toate tipurile. Niste flori mai frumoase nu am vazut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama le tot schimba locul... Sunt foarte frumoase, mai ales daca le cureti de florile care s-au trecut...ca orice floare dealtfel.

      Delete
  3. Oh, da, iubesc daliile. La noi li se mai spun Gherghine. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si la noi li se spune gherghine! Si mie imi plac tare mult!in afara de faptul ca au culori diverse, au si forme diverse!

      Delete

Post a Comment