Gradina de flori in 2019

Dalii, craite, carciumarese, gladiole, trandafiri, gura leului, le-am avut pe toate in gradina in 2019.









Comments

  1. Foarte frumoasa a fost gradina ta!
    Cred ca in 2020 va fi si mai frumoasa! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-ar place sa o fac in stil englezesc dar pana la urma asta e gradina mamei si face ce vrea ea in ea. Eu fac ce vreau in gradina mea.

      Delete
  2. Replies
    1. In 2019 chiar a fost plina gradina de flori anuale pe langa cele perene.

      Delete
  3. Ce frumos si usor salbatic acest peisaj cu flori!
    Oare cum ar fi o mica cascada in peisaj?
    Sa-ti realizezi toate ideile cu si despre flori in 2020!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte salbatica Suzana. Cascada sau fantana nu avem cum sa punem pentru ca mama vrea sa are gradina in diecare toamna si primavara. De aceea in fiecare an pierd multe flori si nu poate ramane nimic de la un an la celalat in gradina. Am de gand sa fac o fanatana moderna la mine in gradina dar nu am gasit nimic in comert sa imi placa. As vrea ceva simplu si modern, nu tu cateslusi, nu tu vase care se varsa din unul in altul, fara roaba, fara pitici care tin lampioanle. Ceva de bun gust , simplu si modern. Din pacate piata nu ofera asa ceva in momentul asta in Romania.

      Delete
    2. Am vazut pe un site ceva de genul unei perdele de apa. O constructie cu apa recirculata destul de simpla, dar eleganta si racoritoare. Si parea sa nu ocupe prea mult loc. Recunosc ca nu mai stiu unde, dar o sa vad daca gasesc macar ceva similar.

      Delete
    3. Sunt o gramada de site-uri care prezinta chestii care nu se gasesc la noi pe piata. Numai imi fac viata amara. Dar ceva de genul caut si euȘ recirculare a apei, simpla. Am gasit anul trecut ceva de genul la Leroy. Era o bila prin varful careia cadea apa. Daca era dupa mine, atunci o cumparam dar m-a franat sotul. Am zis ca pana la urma tot imi cumpar eu ceva..

      Delete

Post a Comment