Panselutele mele perene

  Pana cum doi ani nu eram mare fan panselute nu pentru ca nu imi placeau, ci pentru ca erau anuale si in fiecare an trebuia sa le plantez. Din gresala acum 2 ani am gasit niste panselute la Lidl care se pare ca sunt perene. Si nu numai ca sunt perene dar se si inmultesc. Le-am gasit rasarite in cele mai traznite locuri, inclusiv in ghivece. Stau inflorite pana tarziu in vara si nu sunt pretentioase deloc. Initial am vrut sa le plantez in asa fel incat sa aiba umbra vara si sa fie protejate de soarele puternic dar ele s-au inmultit si au inflorit in soare puternic fara nici o problema. Initial, in 2018 am cumparat numai panselute mov dar anul trecut am gasit tot la Lidl si panselute galbene. Fac o pereche frumoasa cele doua.





Comments

  1. Un covoras tare fain de floricele!
    Lidl … cel mai bun magazine! Si nu glumesc!
    O zi frumoasa sa ai Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii Ella ca au unele chestii foarte faine! De la flori si bulbi pana la jucarii de copii. Eu mi-am luat si pantaloni de vara din in de la ei si niste camasi foarte faine. Abia astept bulbii de flori pentru ca sunt mari si calitativi. Mancare nu prea luam de acolo.

      Delete
  2. Sub ce forma ai gasit panselutele? Seminte? Imi place ca aduc mereu flori si bulbi. Eu nu am unde sa le pun, dar mai iau seminte. Combinatia e superba!
    Multumesc pentru spectacolul colorat!
    O seara minunata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Suzana, le-am luat la alveole de 10 bucati. Erau si inflorite. Sunt foarte de acord si eu merg la Lidl sa ma aprovizionez cu flori si bulbi. Recunosc ca seminte nu iau. Mi se pare complicat sa pun flori din seminte. Aia este pasiunea mamei. Mie imi plac perenele cel mai mult. Ies in fiecare an si se dezvolta tot mai bine pe an ce trece. Exact asa cum imi place. Multumesc pentru vizita, o seara buna si tie!

      Delete
  3. dragute tare, ce mi-e dor de primavaraaaaa!!!
    https://www.jurnaluluneieve.ro/2020/01/muzeul-parfumurilor-istorie-parfu

    ReplyDelete

Post a Comment