Gradina in mai 2019

 Mai 2019 a fost o luna importanta pentru mine, a fost luna in care s-a nascut fiica mea si nu am avut destul timp nici sa ma ocup de gradina, nici sa o fotografiez. Totusi am gasit ceva poze facute de sotul meu si trebuie sa spun ca mi-e tare dor de gradina mea din luna mai.





Comments

  1. Uaaau! E atat de verde! :) Simt ca respir aer curat doar privind fotografiile! Minunat!
    Sa fiti fericiti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, din pacate numai la noi e atat de verde. restul vecinilor nu au gradini, au numai iarba si foarte multi si-au luat caini si si-au pavat curtea. Fiecare face cum doreste ce sa zic...
      Mi-ar placea o curte si mai mare sa pun si mai multe plante!

      Delete
    2. Altfel spus, sunteti o pata de culoare in cartier! :)
      Fiind destul de greu de intretinut o gradina cred ca ceilalti au ales comoditatea in locul culorii, a frumusetii, dar cum zici tu: fiecare dupa cum doreste (sau dupa suflet) :)
      Te cred! Mie mi se pare destul de mare gradina.

      Delete
    3. Este destul de greu dar o intretinem cu placere. Nu e mare deloc avand in vedere cate plante imi cumpar in fiecare an. Toata lumea ma intreaba daca mai am loc sa le plantez.Imi place cand trece lumea si se opreste si se uita la gradina. Si sotul imi spune: iar ai vizitatori la gradina! :)) E un sentiment fain cand vezi ca lumea se opreste pentru cateva secunde si se uita in gradina. Chiar si cei care trec cu masina :))

      Delete
  2. Enhorabuena por tu niña Adriana. Ya verás como este año se pone muy florido tambien.
    Te deseo un buen fin de semana.
    Un abrazo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Laura, this year we will stay together outside to take care of the garden as she will be 1 year old in May! Thank you for the visit and have a nice weekend!

      Delete
  3. Ce frumos e! Cred ca e si multa munca la mijloc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este mai ales vara cand trebuie sa udam in fiecare zi dar am numa plante perene deci am mai redus din munca acolo pentru ca le plantez si ele rasar in fiecare an. Multumesc de apreciere Laura!

      Delete
  4. O teu jardim é muito lindo Adriana
    Estes agapantus floridos estão espetaculares
    Beijinhos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Gracita, the purple flowers are Allium.

      Delete

Post a Comment