Liatris spicata - o papura mov

   Florile astea mi se pare ca semana cu papura numai ca este mov si nu maro. Din pacate la mine in gradina, inca de anul trecut, am vazut ca a disparut. Cred ca bulbii rezista doar cativa ani ( 3 maxim) sau nu le-a placut la mine in gradina sau nu sunt foarte rezistenti.
   Asta este, nu e nici o problema, cumparam altii. Imi place prea mult panta asta ca sa renunt la ea desi are o perioada de inflorire destul de scurta, ca toti bulbii de altfel. Astept sa intre pe sotc la Lidl si imi cumpar din nou bulbi.
  Daca imi place, imi place si nu renunt!


 





Comments

  1. Deseori am vazut prin gradini, dar nu cred ca le-am stiut vreodata denumirea. :) Si mie imi plac, si tot cu papura le compar! :) Sunt foarte-foarte interesante, nu doar frumoase!

    ReplyDelete
  2. Am citit pe siteul de unde iau eu informstii despre flori si acolo scrie ca este o planta perena. Recomanda sa o plantezi la soare dar pamantul sa fie mereu umed dar sa nu balteasca! Nu mai mult de 9 plante intr-un loc!
    Deosebita planta, nu o stiam! MercI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este o planta perena care are bulbi mici si nu este necesar sa fie scosi din pamant.Oare de ce nu trebuie puse mai mult de 9 plante la un loc? Ma bucur ca ai descoperit o planta noua! Si eu am un site unde ma uit la trandafirii englezesti. Sunt foarte bine evaluati
      Cum ii spune la site-ul la care te uiti tu?

      Delete
  3. Îmi place tare mult nuanța. Să fie cu noroc următoarea încercare! :)

    ReplyDelete
  4. Ce frumoase si pufoase! Nici eu nu stiam cum se numesc!
    Arata si frumoase si simpatice!
    Multumesc entru culori, draga Adriana! Seara buna!

    ReplyDelete

Post a Comment