Trandafiri pentru albine - Blushing Babylon Eyes si Maja Babylon Eyes

    Sunt trandafiri micuti, acoperitori de sol si i-am plantat unul langa celalalt iar in spaele lor am o clematita. Trandafirii ajung pana la 0.6 m su ma gandeam ca o sa acopere radacinile clematitei. Sunt cumparati in toamna lui 2018 deci sunt destul de tineri. Au destul timp sa se ramifice si sa umple spatiul. 
    Dintre cei doi trebuie sa recunosc ca imi place mai mult Maja Babylon Eyes, mi se pare mai compact, florile sunt mai mari si mai frumoase. Blushing este mai rasfirat si florile dureaza mai putin. 
     Prin achizitia lor am urmarit sa am si niste trandafiri prietenosi cu albinele pentru ca restul pe care ii am sunt atat de batuti incat albinele nu pot patrunde in floare sa adune polenul. 
Sunt 12 tipuri de Babylon eyes si cred ca am nevoie de inca o gradina sa ii gazduiesc pe toti.   
     Momentan ma opresc la acestia dar pe viitor nu se stie!










Comments

  1. Sunt minunati! Nu stiu daca am vazut si in realitate dar parca-parca am o imagine cu ceva asemanator (rozaliu)! Oricum, numai dupa frunzulite m-as fi gandit ca sunt trandafiri. :)
    Ce draguuut! Te-ai gandit la albinute! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti plac. La un moment dat ma gandeam sa cumpar mai multi si sa-i plantez in ghivece. Deocamdata am renuntat la gand si am altul...sa maresc gradina. Dar asta e un plan momentan nerealizabil asa ca raman. Din punct de vedere al albinelor, cred ca orice gradinar se gandeste la albine. Oricum la mine in gradina au destule plante din care sa aleaga. Acum au si trandafiri!

      Delete
  2. abia astept coltul ierbii, sa admir verdele acela crud! ce frumosi sunt!
    https://www.jurnaluluneieve.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Coco, cred ca toata lumea asteapta primavara desi nu a fost o iarna grea!

      Delete
  3. Pline grădinile/parcurile aici cu diferite soiuri de trandafiri. Extrem de eleganți mi se par și trandafirii tip pomișor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca la mine in gradina ar avea nevoie de protectie in timpul iernii trandafiri pomisor!Nu m-am gandit sa imi cumpar. Poate nu e o idee rea!

      Delete
  4. Tare frumosi sunt … nu ma incumet la orice trandafir aici … Ploua mult si unu, doi sunt plini de purici verzi!
    Ma intrebai de link … sunt linkuri in limba Olandeza si nu cred ca ti-ar ajuta! Sorry!
    Dar totusi iti dau unul aici).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca locuiesti intr-o zona ploioasa cred ca englezestii sunt cei mai potriviti!Multumesc de link dar le prefer pe cele in engleza!🤣

      Delete

Post a Comment