Work in progress

    Cadoul de Craciun pe care l-am facut sotului meu anul asta a fost diferit fata de ce ii iau de obicei. De fapt in fiecare an incerc sa am o idee originala care sa fie pe placul lui. Nu este mereu usor dar eu zic ca anul asta am avut norocul cu o idee buna. Sau ma bine zis, facebook-ul mi-a sugerat o idee buna.
    In inima sotului meu zace un mic artist asa ca i-am cumparat o pictura pe numere. Ce inseamna asta? Inseamna o panza pe care este imprimat un desen impartit in diferite forme si care, asemenea unui goblen, are imprimata numarul culorii pe fiecare forma. Kitul a venit cu panza, pensule si culorile necesare pentru fiecare forma.


   Acum fiecare dintre noi putem crea aproape o opera de arta. Stiu ca lui ii place si desenul si pictura. Cu o alta ocazie o sa va arat si desnele din casa facute de el.
Cum sta cam prost cu timpul liber, a lucrat putin la panza pana saptamana asta cand fetele lui au plecat si l-au lasat sa se relaxeze,  asa ca sotul meu a inceput sa lucreze de zor la panza primita de Craciun ca sa faca din ea, pana la urma, un tablou.

   Cum este mare fan maci, panza aleasa de mine era un tablou cu maci.  Mai jos aveti o poza cu ceea ce ar trebui sa iasa. In pachet primiti si o poza mica cu rezultatul final.


Mai jos este campul cu maci la care lucreaza el.



Trebuie sa recunosc ca mie imi place. Nu e creatie proprie dar o sa iasa ceva frumos.

Vom avea nevoie si de un sevalet daca e sa vrea sa faca si altele pentru ca e cam incomod pe masa.

Comments

  1. E superb ce-i reuseste!
    Geniala idee sa imparta astfel panza - pot lucra ceva super si incepatorii; dragul tau inteleg ca a depasit faza de incepator :) si... astept sa vad tablourile. :)
    Spor la lucru!
    Sunteti o familie de artisti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Diana, suntem de fapt o familie de ingineri dintre care numai eu profesez. El e mai degraba inclinat inspre partea artistica asa ca si-a ales altfel de job. Fac o postare si cu tablourile cat de curand!

      Delete
    2. :) Ingineri artisti: tu in gradina (probabil - spre sigur - ca si alte inclinatii artistice ai), el cu tablouri si ale cele. Intr-un fel, inginerii sunt artisti. :)
      Duminica frumoasa incontinuare!

      Delete
    3. Multumim Diana, esti foarte draguta!

      Delete
  2. Idee at a fost buna!
    Asa poti nvata usor sa pictezi … si fara numere! Cgestie de exercitiu, rabdare si desigur talent!
    Spor in toate! 🎨

    ReplyDelete
    Replies
    1. A zis ca urmatoarea pictura vrea sa fie originala asa ca poate a invatat cate ceva.

      Delete
  3. Spor la treabă! Un hobby relaxant.

    ReplyDelete
  4. Chiar am vazut la expozitia de care v-am spus, un stand cu astfel de kit-uri de picturi.
    Si mi-a placut ca vin la pachet si cu cutiutele cu nuante necesare. Imaginea este minunata! De abia astept sa o vad terminata!
    Multumesc ca ne-ai impartasit asa ceva!
    Seara placuta, draga Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt tare frumoase si cine le-a inventat a avut o idee excelenta! Sunt foarte bune pentru oricine fie ca stie sa picteze, fie ca nu. O saptamana usoara, Suzana!

      Delete

Post a Comment