Bosa Nova sau The Fawn

    Un trandafir micut, acoperitor de sol si extrem de florifer. Poate cel mai florifer trandafir din gradina mea cu niste flori marunte in manunchiuri care infloresc non-stop. De o culoare roz pal, pentru ca la mine in gradina este foarte, foarte mult soare, trandafirul asta infloreste si el ca nebunul.
     Este extrem de sanatos si are nite frunze lucioase si marunte dar, cateodata nici nu se vad de atatea flori.
   Am primit un lastar si mi-a placut atat de mult incat l-am multiplicat si l-am pus in mai multe colturi din gradina. Nu intotdeauna am incredere in parerile altora despre anumiti trandafiri dar aici persoana care mi l-a dat a nimerit-o. Nu are cum sa nu iti placa trandafirul asta desi trandafirii roz nu sunt preferatii mei!
  Voi ce culoare preferata aveti la trandafiri?












Comments

  1. Mai contează culoarea? :) Trandafirul meu preferat (de culoare roz, fără să cunosc soiul) este la Palatca-Cluj, în curtea alor mei. Pentru mine are cel mai plăcut miros din lume, mirosul copilăriei (îmi amintește de bunica).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo da, pentru mine conteaza foarte mult culoarea dar mi se pare fain ca un trandafir iti aminteste de bunica ta! Si eu tin foarte mult la a mea!

      Delete
  2. Sunt frumosi si pufosi!
    La voi e gradina trandafirilor! :)
    Chiar asa! Mai conteaza culoarea?! :) N-as putea spune ce culoare imi place, pentru ca de mi-ai da sa aleg intre trandafiri de diverse culori nu as putea, desi rosu si alb se contureaza in minte (dar tot n-as putea alege dintre ei!)
    Zi senina iti doresc, Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este si gradina trandafirilor si gradina altor plante. Trandafirii merg foarte bine cu alte plante care le pun in valoare culoarea! Am inceput si eu sa pun printre trandafiri si alte plante ca sa umple locurile goale pentru ca nu arata bine. Chiar daca mamei nu ii place. Aici in gradina de la Bv, am facut asta din prima pentru ca aici fac cum vreau eu! :D

      Delete
  3. Good morning dear Adriana,
    What a beautiful rose this is. When I started my little garden 20 years ago I had in
    mind that only pink ones could come in. But that's changed (fun). I love every roseflower
    don't care what colour it has.
    Enjoy the garden!!
    Rosehugs Marijke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Marijke, it would be a pity to have only pink roses in a garden, considering how many rose varieties we have right now. i am glad the rest of the rose colors changed your mind!

      Delete

Post a Comment