Clematita Venosa Violaceea

 Anul trecut a fost primul an in gradina mea si a crescut considerabil. Inainte acolo aveam un trandafir urcator care nu imi placea prea mult asa ca l-am schimbat cu o clematita si in fata ei intra si un trandafir. In locul acela in loc sa am un singur trandafir urcator, acum am doua plante.





Comments

  1. Ce faina este si aceasta planta! :)
    Tot aruncand o privire in gradina ta incep sa tanjesc dupa una a mea desi... cred ca sunt mai mult genul "gazon" (au murit si cactusii in grija mea) :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca vrei sa incerci eu zic sa incerci cu ceva simplu cum ar fi o dalie care are rizom si care nu necesita foarte multa apa. Dar asta e de pus in gradina, nu in casa. Poate in gradina blocului. Poti fi tu omul care initiaza schimbarea. Ideea e sa treci in fiecare zi pe langa ea si sa o vezi cum creste si sa iti amintesti ca o ai. Probabil cactusii i-ai pus undeva si ai uitat de ei :)). Si sora-mea e la fel, a omorat un cactus iar pe cel care a supravietuit ii l-a dus mamei sa aiba grija de el.
      Si noi avem gazon. Numai trandafiri si plante arata aglomerat.

      Delete
  2. Good morning dear Adriana,
    What a lovely Clematis that is. Never heard about it before. Your we new blog get's more beautiful by the day. Great thing is also that the translator works now and I can read what
    you are writing about.
    Have a wonderful day
    Rosehugs Marijke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Marijke, I was thinking a while ago to write also in English but I gave up the idea as I didn't have many foreign people commenting on my blog. That is why I put the translation bar so close so anyone can use it. Maybe it would be time ti rethink the double language thing.
      There are so many clematis that you would be surprised!

      Delete
  3. ce frumoase sunt! am cumparat niste bulbi de flori, abia astept si eu sa-i plantez!
    https://www.jurnaluluneieve.ro/2020/03/manastirea-cozia-secxiv-1386.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. E o satisfactie mare cand ii vezi crescand si apoi inflorind! Sa te bucure de multe flori, Coco!

      Delete
  4. Clematita este o plantă ușor adaptabilă și destul de rezistentă. Avea un vecin un amestec de culori de clematite în grădină, Doamne, ce drag mie-era să trec p-acolo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt tare frumoase si florifere. Din punct de vedere al rezistentei nu mi-a murit inca nici una deci, tind sa fiu de acord cu tine.

      Delete

Post a Comment