Pasiunea mea pentru panselute

    Pasiunea creste, creste si in curand o sa dea afara din gradina! De ce? Pentru ca nu mai am loc. Plantele sunt inghesuite, inghesuite. Nu acum, pentru ca acum nu se vede dar o sa se vada in vara cand o sa fie, cel putin unele din ele, sufocate de altele. Dar nu e problema, anul asta stam acasa si avem timp sa le facem loc la toate. Pasiunea asta a mea, ma face sa cumpar panselute in fiecare an si anul asta nu a facut exceptie. Am cumparat si anul acesta panselute pentru ca imi plac si pentru ca se inmultesc, rezista toata vara si se intind in toata gradina. Am mov si galbene. Nu sunt mari, sunt maruntele dar nu ma deranjaza pentru ca sunt atat de multe incat nu ai cum sa nu le vezi. Sunt niste pete de culoare intr-o gradina in care nu sunt atat de multe flori acum, la inceput de primavara.

 Ultimele 2 poze sunt cu niste panselute cumparate anul asta care au floarea mai mare si sunt si crete. Un mic experiment de-al meu sa vedem daca infloresc si anul viitor sau daca se inmultesc!









Comments

  1. Sunt minunate! :) Imi amitesc de anii cand nu aveam balconul inchis si era plin jgheabul cu panselute! Ii plac si mamei, dar in ultimul timp n-a mai avut.
    Zi frumoasa iti doresc! :)

    Nu-mi zi ca pe frumoasele acestea le-a naucit zapada de aseara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, pe toate le-a terminat dar nu si pe panselute! Panselutele astea ale mele rezista si iarna. Am una care a fost inflorita toata iarna si se vedea acolo, mica si zburlita.

      Delete
  2. Trăbă, musai, grădină mai mare. :)

    ReplyDelete
  3. Traba, traba dar de unde? Asa era in plan sa o marim pe asta dar acum cu Corona asta cine stie cum va fi economia dupa ce se termina nebunia si cine stie daca ne mai permitem?

    ReplyDelete
  4. Vazusem intr-un filmulet plantute pe verticala, un fel de stative. Eu una ma tot gandesc la o solutie pentru condimente, in balcon in acest spirit. Tu deja ai gradina, in loc sa te gandesti la orizontala, poti gandi si verticale!
    Numai bine si insiratie, draga Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo sunt si sunt foarte faine dar daca vrei ceva facut bine, sunt si foarte scumpe. Ma gandeam sa fac si eu ceva de genul in bucatarie, pe perete dar costa. Sunt si cu irigare automata si vine o firma si ti le face pe toate. Eu asa as vrea sa fac. Dar deocamdata am renuntat la idee. Sunt alte chestii mai urgente si mai presante. Daca vrei sa faci, cred ca gasesti si variante mai ieftine. Eventual sa iti cumperi doar saculetii in care vin plantele si apoi prinderea si plantele sa le cumperi singura.

      Delete
  5. Good morning dear Adriana,
    It's strange how the world is at the moment. The flowers you are sharing are so beautiful
    I love to go out to the gardencentre to buy some. But the advise is to stay home. But now I can enjoy yours!!!
    Have a wonderful day
    Stay healthy
    Rosehugs Marijke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Marijke, don't think that you are the only one who wants to go and buy plants. I have some pots that are in desperate need to be filled up but I don't know if it will be possible this year. We are not allowed to leave from home besides work and shopping or doctor if needed. It's a horror movie that we are living in right now!

      Delete
  6. Alegran tus pensamientos amiga, que colores más lindos tienen. Están preciosos
    Cuídate Adriana.
    Desde casa te mando este abrazo 🙅

    ReplyDelete

Post a Comment