Primule sau printre primele

    Nu stiu la voi cum sta situatia, dar la mine in gradina primulele sunt inflorite in acelasi timp cu ghiceii,irisii si brandusele. Sincera sa fiu, primulele de la mine din gradina sunt furate. Ca orice roman care se respecta am furat primulele din gradina blocului unde am locuit cu chirie timp de cativa ani. Sper ca ma iarta Lucian... Sa nu va ganditi ca le-a dus cineva dorul, pentru ca erau atat de multe incat nici nu s-a vazut ca am umblat la strat. In primul an nu au fost foarte frumoase si ma gandeam ca le pierd si ca nu vor mai iesi in anul urmator dar iata ca au trecut trei ani de atunci si ele sunt mai frumoase ca niciodata.










Comments

  1. Am auzit candva ca de vrei sa se prinda o floare tebuie sa "furi". :)
    Frumusele foc!
    Duminica frumoasa iti doresc, Adriana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa iti spun ce am patit cand am furat o planta de pe scara blocului unde locuiam cu chirie... Am vazut o planta care atunci mi-a placut tare mult si imi trebuia si mie o radacina. Ghiveciul era atat de plin incat cred ca i-am facut un bine ca am scos o radacina din el. Ceea ce nu stiam eu atunci era ca planta era infestata si asa mi-am infestat toate florile de la ea. Asta mi s-a intamplat daca am furat!

      Delete
  2. Good morning Adriana,
    Lovely to have so many primula's in all kind of colours in the garden.
    Have a wonderful sunday
    Rosehugs Marijke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Marijke, they are behaving better than I expected!

      Delete
  3. Si aici au înflorit … asa ca un mic pansament pentru sufletul bolnav de teama!
    Macar de flori sa ne bucuram ca restul este tot "sub cheie"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ella am vazut ca acolo aveti multe, multe cazuri. O nenorocire de virus! Nici nu imi inchipuiam ca se va raspandi cu viteza asta in atat de putin timp! Ce sa iti spun, bucura-te de gradina si de primavara si incearca sa te feresti de straini. Din punctul meu de vedere nu ar fi atat de greu daca nu ar fi munca si cumparaturile!

      Delete
  4. Incantatoare! Ne arati atatea minuni, incat nu imi pot imagina o gradina 'mica' asa cum ai scris la mine! O duminica minunata, draga Adriana! Si mereu imi vine sa spun: multumesc pentru culori!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzana, mai si trisez. Astea sunt din gradina mamei, chiar daca eu le-am furat. Inainte sa am eu gradina mea tot ce cumparam, aici aduceam. Acum aduc mai putine si mai si iau din plantele care s-au inmultit. Dar gradinuta mea de la Brasov este aproape plina asa ca cred ca o sa incep sa investesc din nou in asta. Nu de alta dar trebuie sa continui sa am ce sa va arat! :)) Duminica linistita!

      Delete
  5. Uma florada espetacular, Adriana
    Beijinhos e um feliz domingo

    ReplyDelete
  6. What beautiful primroses, they are such colorful flowers
    Wonderful photos
    Have a nice week

    ReplyDelete

Post a Comment