Thank you rose- un portocaliu intens

  Un trandafir tot de la Roses Forever, tot din categoria plant'n relax. V-am spus ca am cativa dintre trandafirii lor pentru ca imi plac tare mult si isi merita locul in gradina mea!
  Un trandafir pe care l-am comandat dar primit cadou la o comanda. Era atat de mic incat doamna de la care am cumparat a zis ca s-ar putea sa nu se prinda si mi-l da gratis ( domana Maria).  Eu cum il vroiam cu disperare, am zis ca nu se poate sa nu se prinda, doar eu am pierdut un singur trandafir pentru ca era proaspat plantat si din neglijenta, am calcat pe el, apoi s-a uscat. Pe acesta nu aveam de gand sa il pierd asa ca l-am ingrijit pana a juns mare.
   Nu e plantat prea bine in fata la o tufa si se cam chinuie sa isi faca loc.










Comments

  1. Scriu ce-am tot scris: e superb! :) Poate ca se chinuie sa-si faca loc dar pare ca a reusit cu succes. Portocaliu cu verde se asorteaza perfect!
    Zile senine iti doresc! Si succes cu plantarile. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana, eu imi aleg numai trandafiri superbi! :)) Se chinuie saracul si il las sa se chinuie si anul asta. Anul viitor poate ii fac o schimbare!

      Delete
  2. Good morning dear Adriana,
    What a breathtaking color this rose has!!! I have to admit that I have a lot of roses
    growing in my garden but do I have knowledge? No. (fun). I noticed that it can take
    sometimes 3 years before a new roses really makes a start to grow. I hope this rose
    will bring you a lot of beautiful flowers this gardenseason.
    Have a wonderful day, stay safe!!!
    Rosehugs Marijke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Marijke, 3 years it's a lot to wait for a rose. I have some expectations from them in the first year. There is something they don't like in your garden maybe.

      Delete
  3. Superb și trandafirul dar și povestea lui :)
    Mi-ai adus aminte de poveastea mea pe cade o am legată de in cactus, dar voi face un articol că merită.

    Îmi place când oamenii pun suflet, pentru că se vede și ai ce povesti dupa-ceea.
    Dar când faci lucrurile doar să fie făcute, atunci și asta se vede..
    Seară Frumoasă, Adriana !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apropo de povesti si pasiune: imi spunea mama ca eram mica si am facut-o sa cumpere seminte de flori si sa le planteze intr-un loc anume si zicea mama ca ea credea ca nu se va face nimic in locul respectiv pentru ca nu era potrivit dar florile mele au crescut si s-au facut frumoase. Deci pasiunea asta este atat de veche incat nici nu imi mai amintesc de intamplarea asta. Multumesc de vizita Stef si weekend placut!

      Delete
  4. Ce colorit superb! Imi plac enorm acesti trandafiri parca batuti - nu stiu daca e corect termenul- cu multe petale spre centru.
    Multumesc pentru minune, draga Adriana! O seara placuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie imi plac mult Suzana si sa stii ca batuti este un termen corect pentru a-i descrie. Din pacate nu sunt prea prietenosi cu albinele pentru ca din cauza ca sunt atat de baturi , mai ales unii, albinele pot extrage nectarul asa ca am ales si trandafiri simplii, cu un singur rand de petale pentru a atrage mai multe albine in gradina. Weekend placut Suzana!

      Delete

Post a Comment